Referenties

Bewezen oplossingen voor gerenommeerde organisaties.

Referenties

Bewezen oplossingen voor gerenommeerde organisaties.

U heeft op onze website rondgekeken. U ziet mogelijkheden voor Connected! binnen uw organisatie. Maar in uw achterhoofd vraagt u zich ook af of u er uw kostbare budget wel aan durft te spenderen. Is Connected! een betrouwbare app? Waar komt hij eigenlijk vandaan?

Over ons en ons bedrijf kunt u hier meer lezen. Over het ontstaan van Connected! en onze andere producten vertellen we u hieronder graag wat meer.

010werkt voor de gemeente Rotterdam als initiator voor andere G4-gemeenten

appsConnected! is de basis van de app ‘010werkt’, die we in 2014 voor de gemeente Rotterdam hebben ontwikkeld. Rotterdam zocht een manier om werkzoekenden en uitkeringsgerechtigden beter te informeren, om mensen sneller aan een baan te helpen en de gemeentelijke helpdesk – die 2.500-3.000 vragen per maand te verwerken krijgt! – minder zwaar te belasten.

Op 3 juni 2014 is 010werkt officieel geïntroduceerd door wethouder Maarten Struijvenberg. Na een periode van succesvol gebruik in de praktijk op de telefoons van de werkzoekenden en uitkeringsgerechtigden in Rotterdam, is begin 2015 besloten deze app ook voor de andere G4-gemeenten (Amsterdam, Den Haag en Utrecht) te ontwikkelen. Vanaf de marktintroductie in juni 2015 zetten deze gemeenten de app in binnen het domein van Werk en Inkomen.

Andere gemeenten volgen snel

In navolging van de gemeente Rotterdam is Oosterhout in mei 2015 gestart en inmiddels is een groot aantal, ook kleinere gemeenten in Nederland enthousiast geworden over de kracht van dit nieuwe communicatiemiddel en geïnteresseerd om met de app van Connected! aan de slag te gaan.

digiDUIF schoolapp: Minder rompslomp, meer betrokkenheid

Met digiDUIF kunnen scholen en de kinderopvang snel, gericht en veilig met ouders en verzorgers communiceren. Dat gebeurde voorheen vooral via e-mail en sms, maar steeds meer ouders krijgen de digiDUIF-informatie nu direct op hun smartphone of tablet. De administratieve rompslomp neemt zo af en de betrokkenheid onder ouders en verzorgers groeit. Uit onze stal komt ook de digiDUIF-app, voor gebruikers gratis uit de stores te downloaden. De digiDUIF-app is specifiek ontwikkeld voor digiDUIF en sluit daardoor naadloos aan op de geboden functies.

Sinds de introductie in 2008 hebben bijna 600 organisaties in heel Nederland digiDUIF aangeschaft: dat betekent dat ongeveer 15.000 directeuren, leerkrachten, groepsbegeleiders en andere professionals ermee werken – en dat er ruim 150.000 gezinnen met digiDUIF op de hoogte worden gehouden van het reilen en zeilen van hun kinderen.

Bent u ervan overtuigd dat Connected! uit een goed nest komt? Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend eens van gedachten wisselen?

Neemt u dan gerust contact met ons op, we maken graag tijd voor u.

You. Connect. Now.