Over ons

Professionele diensten met persoonlijk karakter.

digiDOO

Professionele diensten met persoonlijk karakter.


Onder de bedrijfsnaam digiDOO zijn wij sinds 2008 actief als aanbieder van communicatieoplossingen voor uiteenlopende doelgroepen en marktsegmenten.

Onze naam

digidoodigiDOO is een combinatie van ‘digi’ (uit ‘digitaal’ ) met het Japanse ‘do’, dat ‘de weg’ betekent (denk aan woorden als judo, aikido, etc.). Maar ook het Engelse werkwoord ‘to do’ zit erin:  doen, actie ondernemen. digiDOO staat dus voor: de weg naar digitale communicatie – en dat zien we als een dynamisch proces, waarin we u bijstaan met de modernste middelen.

Onze service

Onze dienstverlening is gebaseerd op vier pijlers:


icon2

Besparen

Met ons werk leveren we een substantiële bijdrage aan het communicatieproces van onze gebruikers. Gaat u met ons in zee, dan neemt u altijd een (financieel) aantrekkelijke en verstandige beslissing, niet alleen omdat we u zulke efficiënte hulpmiddelen aanreiken, maar ook door de aanzienlijke besparingen op administratiekosten, papier, printers, etc. die we u bezorgen.

icon1

Zorgen

Bij digiDOO maken we alleen gebruik van digitale technieken. Communicatie via de ‘papieren weg’ (en dus met printers en kopieermachines) wordt daarmee teruggedrongen. Dat vinden we alvast een goede stap op weg naar een beter milieu en duurzamer communicatie.


icon3

Verbinden

Met onze producten bereiken we mensen – maar dan echt. We zetten verschillende digitale communicatiemiddelen in die elkaar ondersteunen en aanvullen en volledig aansluiten bij de belevingswereld van de ontvangers. Zo maakt u echt verbinding met uw doelgroep.

icon4

Ervaren

Onze producten zijn altijd eenvoudig en intuïtief in gebruik. Gebruikers kunnen zonder enig probleem informatie versturen en ontvangen. En mochten ze extra ondersteuning nodig hebben, kunnen ze terugvallen op toegankelijke en professionele hulp.