Persoonlijk contact

Van groepsbericht naar persoonlijk contact.

Momenteel, zomer 2014, kunt u Connected! inzetten om contact te onderhouden met de hele groep van uitkeringsgerechtigden en werkzoekenden binnen uw gemeente.

Maar soms wilt u specifieker te werk gaan: u wilt bijvoorbeeld alleen de werkzoekenden benaderen, of alleen de mensen die zich voor een evenement hebben aangemeld, of alleen de mensen boven een bepaalde leeftijd.

Groepen selecteren

Daarom zijn we  bezig om Connected! uit te breiden. We werken aan een functie om aan de hand van bepaalde criteria kleinere groepen personen te selecteren en heel gericht de informatie te sturen die voor hen van belang is.

Individuele cliënten

Uiteindelijk moet het zelfs mogelijk worden om via Connected! te communiceren met individuele cliënten – ideaal bij een persoonlijke begeleiding, voor het maken of verzetten van afspraken en het verzenden van persoonlijke documentatie. Net zo snel, direct en veilig als voor de hele groep.

Connected! is gericht en persoonlijk

Met de uitbreidingen van Connected! zult u net zo makkelijk met een groep van duizenden mensen communiceren als met één enkel individu.

Maar u kunt altijd gericht communiceren – op alle niveaus. 

Connected! 2.0

  • gemakkelijk uw publiek selecteren
  • van 1 ontvanger tot 1 miljoen
  • altijd snel, altijd gericht en altijd veilig

 

You. Connect. Now.