Berichtenservice

Actief informeren toont betrokkenheid.

Berichten versturen met Connected! heeft veel voordelen. Zo stuurt u de hele groep uitkeringsgerechtigden en werkzoekenden binnen een paar seconden net zoveel informatie als u wilt. U werkt altijd in een beveiligde omgeving – berichten sturen via Connected! is daarmee veiliger dan e-mail.

Melding bij berichten

Een belangrijk voordeel van werken met Connected! is dat de ontvangers een melding (pushbericht) krijgen wanneer u iets naar ze stuurt. De kans dat ze een bericht van u over het hoofd zien wordt ineens een stuk kleiner. En met alle berichten kunt u bijlagen meesturen – hoe makkelijk wilt u het hebben?

Info-groepen

Connected! is een app die twee kanten uit werkt. Uw gebruikers hebben een actieve rol in de berichtenservice: ze kunnen zelf opgeven voor welke onderwerpen ze interesse hebben. Daardoor komt uw bericht aan bij iemand die het ook werkelijk leest.

Connected! is zeker en effectief

U stuurt uw bericht de wereld in met de zekerheid dat het bij de juiste persoon aankomt. Daardoor wordt uw communicatie effectiever en komt er tijd en geld vrij voor andere zaken.

Berichten

  • altijd naar de juiste persoon
  • push-melding bij binnenkomst
  • bijlagen meesturen

 

You. Connect. Now.